click to enable zoom
učitavanje...
Nismo pronašli rezultate
View Roadmap Satellite Hybrid Terrain Moja Lokacija Puni Ekran Pret. Slij.

0 € do 7.000 €

Više Opcija Pretraživanja

0 € do 1.700.000 €

Više Opcija Pretraživanja
Pronašli smo 0 rezultat/a. Pogledajte rezultate
Your search results

Privatnost

Pravila privatnosti

Ova Pravila o privatnosti uređuju način na koji ALOGO Solo d.o.o. prikuplja, koristi, održava i objavljuje podatke prikupljene od korisnika web stranice alogo.hr. Ova pravila o privatnosti odnose se na web mjesto i na sve proizvode i usluge koje nudi ALOGO solo d.o.o.

Osobni podaci

Od korisnika možemo prikupljati osobne identifikacijske podatke na različite načine u vezi s aktivnostima, uslugama, značajkama ili resursima koje činimo dostupnima na našoj web stranici. Korisnici mogu posjetiti našu web stranicu anonimno. Prikupljat ćemo osobne identifikacijske podatke od Korisnika samo ako nam takve podatke dobrovoljno pošalju. Korisnici uvijek mogu odbiti dati osobne identifikacijske podatke, osim što ih to može spriječiti da se uključe u određene aktivnosti povezane s web mjestom.

Neosobni podaci o identifikaciji

ALOGO solo d.o.o. može prikupljati neosobne podatke o identifikaciji korisnika kada god oni komuniciraju s našom web stranicom. Neosobne identifikacijske informacije mogu uključivati ​​naziv preglednika, vrstu računala i tehničke informacije o načinima povezivanja korisnika s našom web stranicom, kao što su operativni sustav i korišteni davatelji internetskih usluga i druge slične podatke.

Kolačići web preglednika

Naša web stranica može upotrebljavati “kolačiće” za poboljšanje korisničkog iskustva. Korisnikov web preglednik postavlja kolačiće na njihov tvrdi disk u svrhu vođenja evidencije, a ponekad i za praćenje informacija o njima. Korisnik može odabrati svoj web preglednik da odbija kolačiće ili da vas upozorava kad se kolačići šalju. Ako to učinite, imajte na umu da neki dijelovi web stranice možda neće raditi ispravno.

Kako štitimo vaše podatke

Usvajamo odgovarajuće prakse prikupljanja, pohrane i obrade podataka i sigurnosne mjere kako bismo se zaštitili od neovlaštenog pristupa, izmjena, otkrivanja ili uništavanja vaših osobnih podataka, korisničkog imena, lozinke, podataka o transakcijama i podataka pohranjenih na našoj web stranici.

Dijeljenje vaših osobnih podataka

Ne prodajemo, ne trgujemo ili ne iznajmljujemo osobne podatke korisnika. Zajedničke demografske podatke koji nisu povezani s bilo kakvim osobnim identifikacijskim podacima o posjetiteljima i korisnicima možemo dijeliti s našim poslovnim partnerima, pouzdanim podružnicama i oglašivačima.

Promjene ove politike o privatnosti

ALOGO solo d.o.o. ima diskrecijsko pravo u bilo kojem trenutku ažurirati ova pravila o privatnosti. Kada to učinimo, revidirat ćemo ažurirani datum na dnu ove stranice. Ohrabrujemo korisnike da često provjeravaju ovu stranicu kako bi pronašli bilo kakve promjene kako bismo bili informirani o tome kako pomažemo u zaštiti osobnih podataka koje prikupljamo. Prihvaćate i suglasni ste da je vaša odgovornost periodično pregledavati ovu politiku privatnosti i biti svjesni izmjena.

Prihvaćate ove uvjete

Korištenjem ove web stranice označavate da prihvaćate ova pravila. Ako se ne slažete s ovim pravilima, nemojte koristiti našu stranicu. Vaša daljnja upotreba web mjesta nakon objavljivanja promjena u ovom pravilniku smatrat će se prihvaćanjem tih promjena.

12.06.2020.

  • Naše Nekretnine

  • Napredna Pretraga

    0 € do 7.000 €

    Više Opcija Pretraživanja

    0 € do 1.700.000 €

    Više Opcija Pretraživanja

Usporedi Nekretnine